25 June 2008

.:: Demo Ditunggangi ::.

Nek ana demo besar-besaran sing biasane akhire rusuh mesthi terus ana wacana bahwa demo kuwe mau ditunggangi, ora mbiyen ora siki mesthi ana tudingan nek demone kuwe mau anu ditungganggi.

Tapi nek miturutku kuwe ora wajar, sebabe apa? Sebabe sebagian besar (mayoritas) sing demo kuwe lanang dadi ora masuk akal nek ana sing gelem nunggangi (kecuali sing gelem). Naah..beda maning nek sing demo mau kuwe sekang Akademi Sekretaris sing bocahe ayu-ayu pisan tur kemriuk kayane ora padha diprentah kon padha nunggangi ya anu gelem banget.



Apa enggane tega nunggangi yah?

Apamaning nek nang kene demone kaya nang Venezuela akhir tahun wingi sing siswa-siswi SMA-ne padha demo bugil nuntut transparansi maring Diknas-e kana. Jajal bayangnya bocah2 SMA padha wudha...nek nang kene genah padha githir pengin mlebu brita ana demo ditunggangi. Laah..bocah umur semeno mbok lagi seger-segere, gurih, kemriuk pokoke gari nambahi sambele karo lalapane...( deneng dadi kuliner kang? )
Tapi genah demone anu nang kana ya tetep aman-aman baen langka sing nunggangi. Kayane nang Indonesia tok ana demo sing ditunggangi walopun sing demo lanang-lanang kabeh ya tetep baen ana sing munggangi.....nek Inyong tah matur nuwun nek kon melu nunggangi.

Pokoke peringatan nggo para kaum perempuan terutama sing pada melu demo nang Indonesia, ati-ati baen mbok padha ditunggangi...! sekali lagi ditunggangi..!

-- posting ranggenah temen kiye yah..! --


54 comments:

  1. asyemmm tenan! teko RSS awalku takpikir mbahas demo wingi, ana potone meneh,, ora takwaca langsung tak klik... mak jegagik.. asyemmmm...

    :D
    aku ora seneng nunggangi, kesel. penak yen ditunggangi, sampean gelem nunggangi aku?
    ***karo ketip2 lan melet2***

    ReplyDelete
  2. huehuehehehehe....nunggangi sampeyan? matur nuwun wae kang..!

    ReplyDelete
  3. lek nunggangi cewek enak mas hahaha

    ReplyDelete
  4. Sapa nyang mau tak tunggangi ???

    Hayo ngaku....!!!


    (ikut edan: ON )

    ReplyDelete
  5. =>anang
    halah...genah no..

    =>Oom bel
    aku moh kang...

    ReplyDelete
  6. tapi mas, demo sekarang kayaknya gak didukung masya ya?

    ReplyDelete
  7. "kemriuk pokoke gari nambahi sambele karo lalapane..." ... lha iki iso masuk kategori kanibal tho ? :D

    ReplyDelete
  8. =>kw
    iyo mas...hla cenderung kisruh sih mas

    =>elys
    kanibal dalam tanda kutip...he

    ReplyDelete
  9. Nek urusan tunggang menunggang koh pada githir yah...?

    ReplyDelete
  10. "Sebabe sebagian besar (mayoritas) sing demo kuwe lanang dadi ora masuk akal nek ana sing gelem nunggangi (kecuali sing gelem)"

    Yen gelem jenenge Woman on Top... oh yes!

    ReplyDelete
  11. nunggang dokar baen yuh pak?? haha

    ReplyDelete
  12. Rusak kabeh! Githir ki opo ya?

    ReplyDelete
  13. wakakaka.. mesthi wong iki,,,, nggarai ngakak thok..! :))

    ReplyDelete
  14. Lha demone skretaris demo opo kang?
    Ning koyone sekretaris pancen enak ditunggangi yo?

    ReplyDelete
  15. aku emoh nunggangi yen shokbekere ora empuk...

    ReplyDelete
  16. =>mlsbgt
    nek WOT genah paporit kuwi kang..!

    =>bu bidan
    lho rika wis bisa ngomong ngapak ya yu?

    =>mbok De
    Githir? artine cepetan mbok De

    =>asal
    halah..!

    =>ndor set
    wis tau po? melu kang..

    =>wku
    hlo iki tanpo shockbreaker tapi empuk kang..!

    ReplyDelete
  17. Di tunggangi sing monoshock pancen kepenak. Bisa mendut2. Kur sayang nek oline bocor lemes yah, sokbekere.
    Hmmm... pacul

    ReplyDelete
  18. =>rawins
    hmmmm..eko

    ReplyDelete
  19. Lha skrinsyut demo cewek2 SMU Venezuela-ne nedhi?

    ReplyDelete
  20. aku gak suka postingan ini. bikin mules ajah! :))

    ReplyDelete
  21. Cuy, windie diurusi lah. Reang bae njaluk goletna teplok. Apa enggane aku kon meng jogja. Aku wis nelpun sopi karo ropi tapi mbuh.
    Nanggone pak karyono jl parangtritis km9 ngarep sd balong.
    Melas adoh adoh kang landha tekan jogja kur nyidam teplok, ora keturutan

    ReplyDelete
  22. hi guy's: "pernah denger tabungan yang ga ada biaya potongan administrasi tiap bulannya?, terus setiap belanja dengan menggunakan kartu debit ATM dapet cash back (uang kembali ) 5% setiap belanja min. 200rb, gratis asuransi jiwa sebesar 10 jt, n pembukaan awalnya cuma cepe rb (100rb)"
    mau info lebih jelas tinggal kunjungi aja
    email:achmadsubandy@yahoo.com or cp : 081386548311 (khusus wilayah jabodetabek) :lol:

    ReplyDelete
  23. Lagi ngerti saiki, enek blog nganggo boso Jowo...
    Manteb tenan ki...

    ReplyDelete
  24. walah, rika saru lah. masa mung ditunggani thok? apa ora kurang kuwe?

    ReplyDelete
  25. sing kaya guwe mah gelem bae nunggangi :d

    ReplyDelete
  26. Wah .. ini masalah tunggang menunggang ya .. ternyata bukan hanya kuda dan gajah saja yang bisa ditunggangi :)

    ReplyDelete
  27. saiki jaman serba duit.....dadi,ono duit masalah bisa beres....

    kalo kamslah demo di tunggangi,itu relatif.....

    ReplyDelete
  28. ana2 bae rika :)

    salam kenal mas, plat R yah ?

    ReplyDelete
  29. maksude aseli wong Banyumas ?

    salam kenal bae lah kang :)

    ReplyDelete
  30. zakibahry@yahoo.comOctober 31, 2010 at 2:55 AM

    Tulisan anda tulus, semoga Allah merahmati anda dan keluarga. Izin share di jejaring sosial

    ReplyDelete
  31. michael kors wallet, http://www.michaelkorswallet.net/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
    hogan, http://www.scarpehogan-outlet.it/
    lululemon outlet, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
    fitflop, http://www.fitflop.in.net/
    north face jackets, http://www.thenorthfaces.in.net/
    soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
    pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
    beats by dr dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
    air max 2015, http://www.airmax2015.in.net/
    designer handbags, http://www.designerhandbags.us.com/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
    nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
    coach outlet store, http://www.coach-outlet-store.us.com/
    karen millen dresses, http://www.karenmillendressesoutlets.co.uk/
    nike mercurial, http://www.nikemercurial.org/
    michael kors outlet, http://www.michaelkors-outlets.us.com/
    rolex watches, http://www.rolexwatches.in.net/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    christian louboutin online, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonus.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
    cai2015925

    ReplyDelete

matur suwun, sampun mampir!