15 May 2008

.:: Meteng Dhisit ::.

ora gumun nek jaman siki akeh fenomena bayi instant utawa MBA utawane Meteng dhisit. Maklum baen jaman siki pergaulan lanang wadon kuwe lewih bebas tinimbang gemiyen. Pacaran ya lewih kendel timbang gemiyen, nek jaman gemiyen pacaran bisa gandengan tangan baen wis seneng banget, bandingna karo jaman siki ...... walah nang area public baen kayane ora isin-isin rangkulan utawa ambung-ambungan. Kuwe sing nang area public..apamaning nang tempat sing tertutup kaya nang kost-kostan arep ngapa baen ora ana sing weruh ikih, ditambah maning siki akeh teknologi rekam gambar sing portable ditambah karo penyakit narsis sing wis dadi endemic ...... jyan mulane ora gumun siki nek tanggane, ponakan, utawane dulure rika (amit-amit kiye yah) dadi bintang pilem porno kelas 3gp.

urung suwe dolan ming kost-kostane adine, ngobrol ngalor ngidul karo kancane adiku tekan bab pacaran jaman siki, dheweke ngomong :

"jaman siki mas, pacaran nek ora cipokan ya mending nang ngumah baen, ngumbahi klambi apa ngapa malah ana hasile"

apa ora edan kaya kuwe.. hla.. nek dilakukna nang kamar kost sih kepriwe? pertama pancen gur kissing bar kuwe ya mrembet necking, "mikting", petting, fucking terakhir ya mlenthing ndean.
mulane ora gumun nek akeh bocah kuliah mangkat sekang ngumah ijen baline telon..hla nggawa anak bojo sih!
pamit jerene kuliah arep nggolet dalan padang malah sidane nggoleti dalan bayi...huulah!




kembali ke tanktop..!
mbahas masalah meteng dhisit nek miturutku kuwe merupakan hal sing wajar (deneng kang??) iya......Inyong sampeyan kabeh kuwe mau pancen hasil produk meteng dhisit kuwe mau. Ora percaya? jajal baen takon karo Rama Biyunge sampeyan kabeh, nek ora dijejek ya minimal dipendeliki lah..he.he.....

Kebanyakan wong nek diarani hasil dari meteng dhisit mesti jawabane rata-rata padha kesuh tur misuh-misuh ora trima diarani kayakuwe. Padahal nek miturutku kuwe hal sing wajar tur lumrah, teorine sederhana baen, ora perlu riset sing njlimet apa maning berdasar metadata sing ora mutu hasile.

Hla..kepriwe ora wajar...lumrahe wong kan meteng dhisit mbok? bar kuwe nembe babaran utawa lairan. Nek babaran disit nembe meteng kuwe nembe hal sing ora lumrah tur wagu kayane. Mbuh nek ndisite menungsa digawe ngendok kaya ayam ora meteng, kayane malah ora rame yah...ora ana seni bereproduksi kayane, cukup dipakani pur wis bisa ngendhok ..hi.. hi..

wis lah malah nglantur...

49 comments:

  1. huahahaha...postinganmu iki lhoooo, wah jiaaaannnn....:))

    ReplyDelete
  2. lek ngendok ya kudu ngerami dhisit

    ReplyDelete
  3. Iku mergo ora ngerti tips & trik gawe enak tanpo dadi anak :P
    Dikon konsultasi bae karo sampeyan Kang.

    ReplyDelete
  4. nah kuwi ngono jarene verb ing cah, kissing necking lan sebangsane, ayake cah jaman saiki seneng nabung yoh? hehehehe cerdas...nanging tabungane ujude beda hehehehehe

    ReplyDelete
  5. aku ra ngapusi yen pas nulis koment iki, neng sebelahku,(aku neng warnet) jarak 3 meteran ono cah sma lagi ndempel2 cipokan dsb. yen aku noleh bocah loro kae langsung blingsatan... haha meh tak posting kapan2 ah

    ReplyDelete
  6. Wis tak waca kabeh. Sira mandan isih edan, le. Ndang balik ramah sakit, ngana !!!

    ***aja nambahi gendheng ndonya sing wis akeh wong gendeng, ya...***

    ReplyDelete
  7. gambare apik kang....
    ngetem dhisik kuwi berarti pekok...
    telat leh-e njabut be'e!

    ReplyDelete
  8. Apieek kang.. setubuh aku ttg mlenthing disekk kie. tapi Kudune di tambahie tuturial biar "mancing ndak mlenthing". Biar ndak bertambah penduduk kita.....

    ReplyDelete
  9. mas, saya gak ngerti tulisannya
    tapi saya ngerti gambarnya
    lucu
    minta ya gambarnya

    ReplyDelete
  10. aku ra mudeng karo gambare :D

    ReplyDelete
  11. lah rika mesthi lho nek mangsalah kaya kiye mesthi terdepan, eh mangsude rumus nduwur kae apa? asli nyong ora mudheng

    ReplyDelete
  12. wakakkakakak


    cukup menghibur...

    bukan pengalaman pribadi tho?

    ReplyDelete
  13. sapa sing meteng kohhh
    sapi apa

    ReplyDelete
  14. Kang Pacul, kuwe deneng ana rumuse mbarang...rumus apa kuwe, mumeti temen....!!!

    ReplyDelete
  15. woalahhhhhhhh tak woco njlimetttt nganti entekkkkkkk..........ternyata meteng dhisik huahahahahahaha........
    wong gendeng, wong edan, wong setres....

    ReplyDelete
  16. loh, sampeyan gung masang komentar sing langsung nang ngisor postingan toh? oalaaah...

    aku setuju, nek meteng disik lagek babaran.. nek diwalik, brati dee gak trimo bayeke elek. makane dibalikne maneh nang njero weteng. dadi meteng maneh.. huehehe...

    ReplyDelete
  17. waduuuuuuuuhhhhhhhh....... medeni yo mas?? ojo2 kowe yo ngono? hahahaha *guyon

    ReplyDelete
  18. huahahahaha.....nuwun sewu, numpang ngguyu.......

    ReplyDelete
  19. Tulisanen Kok ra roto ng tengah Garis yo wagu kang nek liyane joooss

    ReplyDelete
  20. pancen bener nek jaman saiki do koyo ngono kok kang politeke LKMD ( LAmar keri Meteng disik )

    ReplyDelete
  21. Jamane tambah tuo, menungso sing manggon ora tambah waras malah tambah edan...

    ReplyDelete
  22. Kulonuwun kang...nyong nunut ngiub kiye...
    kesuwun salam knal..hahahaa..wis lawas knal ning rika ora mengenalkan ya kang...
    klilannnn

    ReplyDelete
  23. michael kors wallet, http://www.michaelkorswallet.net/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
    hogan, http://www.scarpehogan-outlet.it/
    lululemon outlet, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
    fitflop, http://www.fitflop.in.net/
    north face jackets, http://www.thenorthfaces.in.net/
    soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
    pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
    beats by dr dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
    air max 2015, http://www.airmax2015.in.net/
    designer handbags, http://www.designerhandbags.us.com/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
    nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
    coach outlet store, http://www.coach-outlet-store.us.com/
    karen millen dresses, http://www.karenmillendressesoutlets.co.uk/
    nike mercurial, http://www.nikemercurial.org/
    michael kors outlet, http://www.michaelkors-outlets.us.com/
    rolex watches, http://www.rolexwatches.in.net/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    christian louboutin online, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonus.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
    cai2015925

    ReplyDelete
  24. terimakasih bos infonya dan salam sukses

    ReplyDelete
  25. makasih gan tentang infonya dan semoga bermanfaat

    ReplyDelete

matur suwun, sampun mampir!