22 January 2008

.:: Itil ::.

Isengi-iseng playon nang multipeli dot com-nganti kemringet- lha kok nang pojokan ana iklan sing nyleneh tulisane



lah ujarku hla apa.....jebule anu singkatan...... ITIL = the IT Infrastructure Library, dadi marekna mikir sing iya-iya -pada baen karo sing lagi maca kiye- padahal isine ya anu maen pisan, kena nggo mbantu ngimplementasi nang IT service management. Kayata Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operation lan Continual Service Improvement.

Sing detawakna juga ora kur kuwe tok ana ITIL toolkit, ITIL Training, ITIL Triangel...akeh lah pokoke ITILe....

Lah wis lah.......kakehan nulis itil.....suwe-suwe gemeter koh..!

________________________________________________
Pacul
pengin nyinauni itil

36 comments:

  1. Apik kie mass.. iso develop ITiL..
    ilmu larang kayake kie....

    ReplyDelete
  2. Aja mikir sing ora ora ya kang...Jyan ..!!!

    *Cihuy..ganti template niyeee..*

    ReplyDelete
  3. lha ngapa gemeter? nulis bae gemeter.

    ReplyDelete
  4. itil ki balikane peli? peli kuwi PEngetahuan LIngkungan

    ReplyDelete
  5. loh sak mudeng ku sing gemeteran ku yo sing entuk .. kok kowe sing gemeteran ki piye jal

    ReplyDelete
  6. wakakkakakakka...ndeso...!!!
    gitu wae gemeter..!!!!

    katrok..kolor..!!!

    ReplyDelete
  7. =>banyu segoro
    hah... develop itil......????

    =>Si Mar
    lho mikire sing iya ya malah koh..

    =>LIk Yanto
    justru sing nulis kuwe sing gemeter lik....nek dilakeni malah ora kayane

    =>endiks
    nek Peli bagianmu kang......nyong tak itil baen.

    =>balibul
    genah izya koh kang.....

    =>escoret
    lah men lah.....

    ReplyDelete
  8. Polwan Melumah
    Raben Tempik Ciut
    Dunia Pertempean *ora nganggo k*
    Menggelinjang Keenakan
    Turu (ora nganggo "K")
    lhaaa.. sing iki malah .:: Itil ::.

    weehh... jiyaannn... suk meneh opo kang..?

    ReplyDelete
  9. kalo roy suryo ituh termasuk ITIL yang mana?
    :D

    ReplyDelete
  10. => embuh
    wah..enek ide ra kang?

    =>slamet
    wah nek RS termasuk itil imitasi kuwe kang....seka plastik kayane

    ReplyDelete
  11. Halah, tiwas sakdurunge maca cekelan dhisik siap-siap gemeter. Jebule ITILe plasu

    ReplyDelete
  12. kie bangun "IT Infrastructure Library", alamate apik ikue nurun strategi develope keren..thanks

    ReplyDelete
  13. =>goenrock
    seh....itil temenan kiye kang

    =>anang
    jorok ning nyenengi

    =>banyyu
    mbuh kang....urung ngerti kuwi

    ReplyDelete
  14. the north face clearance, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    nike roshe, http://www.nikerosherunshoes.co.uk/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    beats headphones, http://www.beats-headphones.in.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsusa.us/
    ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
    longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
    coach outlet, http://www.coachoutletus.us/
    gucci handbags, http://www.guccihandbags-outlet.co.uk/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    the north face uk, http://www.thenorthfaces.org.uk/
    toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.in.net/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
    ugg uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
    cheap nfl jerseys, http://www.cheapnfljerseys.org/
    cai2015925

    ReplyDelete

matur suwun, sampun mampir!