27 November 2007

Lintang Jebule Menungsa???

Hah?? lintang jebule menungsa??
Mungkin sing kaget ora rika thok, nyong ben maune ora ngandel, tapi
kiye jyan anu temenan koh, jyan...inyong ora goroh lan ora nglombo.
kepriwe critane jajal mayuh dipendeliki nang ngisor kiye...

****
Bar mangan mbengi Inyong karo anaku metu ming njaba umah, mbuh
kenangapa nek bar madang mesti kemringete, dadi Inyong biasane terus
metu ming njaba umah.
Karo nggendong anakku sing cilik, nang mburine ditutna anakku sing 
mbarep sing isih sekolah nang TK ....ijig-ijig (jyan..dunia memang penuh
dengan ijig-ijig) anaku sing gede nylemod...nylemong (apa nyemlong yach..
lah mbuh lah pada baen ndean)
"Ma, lintang kuwe menungsa apa dudu?"
Biasane nek metu ming njaba mbengi-mbengi kuwe ndeleng bintang
utawa wulan nek lagi metungul wulane..
"Lah, ya dudu wong lintang kuwe pada baen karo srengenge."
"apa izya ma?" , dheweke isih ngeyel
terus tak jelasna dawa amba (panjang lebar mangsude) tak terangna
segamblang mungkin, sebisane seilmiah mungkin, karo madan sota
(sok tahu)
"lintang kuwe pada karo srengenge, tapine sebab panggone sing adoh
dadi kur keton kerlap-kerlip, ora krasa panas"
"ya ora lah ma", tetep isih ngeyel dheweke.
"lintang kuwe menungsa, wong lintang kuwe kanca batirku nang
sekolahan. Berarti kan menungsa Ma"
Huuuuuu..lah ya izya, pancen (karo madan mangkel)

.......................................
Asseeeeeeeeeeeeeeem!

27 comments:

  1. hahaaa ramane kalah pengetahuane karo anake melaseh jan rika

    ReplyDelete
  2. ha ha ha
    rika dadi pelawak wae kang.
    maturnuwun... telah menceriakan pagi inyong..
    salam

    ReplyDelete
  3. the north face clearance, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    nike roshe, http://www.nikerosherunshoes.co.uk/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    beats headphones, http://www.beats-headphones.in.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsusa.us/
    ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
    longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
    coach outlet, http://www.coachoutletus.us/
    gucci handbags, http://www.guccihandbags-outlet.co.uk/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    the north face uk, http://www.thenorthfaces.org.uk/
    toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.in.net/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
    ugg uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
    cheap nfl jerseys, http://www.cheapnfljerseys.org/
    cai2015925

    ReplyDelete
  4. makasih gan tentang infonya dan semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  5. terimakasih bos infonya dan salam sukses selalu

    ReplyDelete

matur suwun, sampun mampir!